Policisté se pokusili muže ve stříbrném vozidle zastavit v Rýmařovské ulici, řidič ale nereagoval a začal ujíždět. Nakonec dojel až na křižovatku ve Kbelích a začal se vracet do Letňan. Policistům se zastavovacím pásem už neunikl, i když zkoušel dál ujíždět s proraženými pneumatikami.

Zdroj: Policie ČR
Požár v historické budově.
KRIMI MIX: Hasiči likvidovali noční požár v restauraci hotelu v centru Prahy

Opilý muž se snažil zjednat pořádek se zbraní v ruce  
V Radotíně ohrožoval obyvatele místní ubytovny muž se střelnou zbraní. V podnapilém stavu se podle svědků události rozhodl, že zklidní údajně hlučné obyvatele zařízení. Navíc je obviňoval, že můžou za jeho opětovně vykradenou nemovitost.Třiačtyřicetiletý střelec ještě pře příjezdem policistů utekl do nedalekého lesíka. Na místo tak vyrazily pohotovostní motorizované jednotky a speciální pořádkové jednotky. Oblast dokonce monitoroval vrtulník. Po krátké době se podařilo pachatele dopadnout. Podle orientační dechové zkoušky měl v sobě tři a půl promile alkoholu. Policisté celou událost prošetřují jako pro podezření z trestných činů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování. Za to pachateli hrozí vězení až na dva roky. 

Požár haly na Praze 10.
Nad Vršovskou horou v Praze 10 hořela hala. Zasahovalo deset jednotek hasičů

Falešné přepadení skončilo zásahem policistů  
 Na podezřelé chování skupiny mužů na rohu ulic Ostrovského a Kováků na Praze 5 upozornil kolemjdoucí občan. Několik mužů tu totiž sedělo v kuklách v automobilu, jeden z nich měl dokonce zbraň. Po příjezdu policistů se ale rychle ukázalo, že se jednalo pouze o žert. Skupina kamarádů se tu připravovala na falešné přepadení v rámci rozlučky se svobodou. V zaparkovaném autě si právě zkoušeli domluvený scénář.