Tradiční veletrhy pro bydlení, zahradu a design přináší návštěvníkům každoročně to nejzajímavější z nabídky předních českých i zahraničních firem. Na výstavní ploše 25 tisíc metrů čtverečních se na veletrzích For Habitat, For Forniture, For Garden, Design Shaker a Bydlení, nové projekty bude v letošním roce prezentovat téměř 600 vystavovatelů patřících mezi špičky ve svém oboru.

Veletrh For Habitat nabídne nejenom vše kolem stavby a rekonstrukcí, ale bude zároveň také přehlídkou nejrůznějších originálních dekorací, které vašim domácnostem dodají tu správnou atmosféru.

Veletrh For Habitat nabídne v pražských Letňanech inspiraci pro dům i byt. Ilustrační foto.

Nejnovější trendy z oblasti nábytku a bytových doplňků naleznete na veletrhu For Forniture, který vám pomůže vybavit interiér nového bytu či domu, jenž vás zaujme na expozicích veletrhu Bydlení, nové projekty.

Veletrh For Garden se stane místem inspirace nejen pro všechny nadšené zahrádkáře a milovníky květin, ale také pro vás, kteří hledáte nejrůznější zahradní stavební prvky, nábytek, dekorace a mnoho dalších zajímavostí, které vytvoří z vaší zahrady místo, kde se budete cítit příjemně.

Stylovou tečku na závěr dá vašim domácnostem také nějaký zajímavý kousek z tvorby mladé generace českých designérů, které budete moci zhlédnout na veletrhu Design Shaker.

Neváhejte a dodejte vašim domovům svěží vzhled za pomoci toho nejlepšího, co vám letošní jarní veletrhy bydlení, zahrad a designu mohou nabídnout.

Veletrh For Habitat v PVA Expo Praha v LetňanechVstupné: 150 korun; zlevněné (registrace po internetu, studenti, důchodci): 100 korun. Zlevněnou vstupenku můžete získat ZDE.
Otevírací doba: 10 - 18 hodin (v neděli 20. března do 17 hodin).
Více informací o veletrhu najdete ZDE.