A skončilo to zle, jelikož se do násilného řešení partnerského trojúhelníku vložil i kamarád, který ho doprovázel a to v roli velmi aktivního násilníkova pomocníka. Oba mstitelé ve věku 39 a 41 let s mlácením nepřestávali, ani když oběť ztratila vědomí!

Útočníci poté odešli z bytu pryč

Bilanci incidentu, k němuž došlo v neděli po poledni v Makovského ulici v Řepích, shrnul v pondělí Tomáš Hulan z ředitelství pražské policie. „Výsledkem brutálního útoku bylo krvácení do mozku, zlomeniny obličejových kostí a několik zlomených žeber," konstatoval Hulan. Rozlícený muž i jeho kamarád na oběť vrhli bez jakéhokoli ptaní i bez vysvětlování. Do načapaného milence bušili pěstmi hlava nehlava – a když se zbitý muž bezvládně svezl na zem, uštědřili mu ještě několik kopanců. „Útočníci poté odešli z bytu pryč, aniž by zraněnému poskytli jakoukoliv pomoc," doplnil Hulan.

Do bytu, kde tolik běsnili, se už útočníci nevrátili. Po několika hodinách byli vypátráni a skončili v policejní cele. Již vyslechli obvinění z těžkého ublížení na zdraví a omezování domovní svobody a ještě se bude rozhodovat o jejich vzetí do vazby. Pokud jejich vinu uzná soud, mohli by skončit za mřížemi až na deset let.