Zraněný se ihned po útoku musel podrobit náročné operaci, která byla mimo jiné spojena s rekonstrukcí části obličeje a aplikací titanové ploténky. V tomto ohledu nejsou vyloučeny ani trvalé následky.

Zdroj: Policie ČR

I když poškozený nahlásil událost přibližně měsíc po napadení, kriminalisté čtvrtého policejního obvodu dokázali zajistit několik záběru z bezpečnostních kamer. Na nich je vidět poškozeného ve společnosti dalších mladých lidí.

Nelegálně dovážené léčivé přípravky.
Erotoman, nebo obchodník? Muž pašoval tisíce tablet na podporu erekce

Kriminalisté tyto osoby vnímají jako klíčové svědky celé události, kteří by mohli svým svědectvím přispět k objasnění celé události. Doposud se jim však nepodařilo zjistit jejich totožnost.

"Proto se touto cestou obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Pokud znáte jejich totožnost, nebo víte, kde se pohybují či zdržují, případně máte další informace k tomuto případu, neváhejte a kontaktujte prosím linku tísňového volání 158. Žádáme tímto i osoby zachycené na záznamu, aby tak učinily, pokud se na záběrech poznají," požádal veřejnost o spolupráci mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Policie hledá lupiče, kteří přepadli spořitelnu na Skalce.
Dva ozbrojení lupiči ve vestách "security" přepadli spořitelnu, hledá je policie