S dodatkem, že ve zločince se kolem čtvrté ranní změnil host, který už předtím uvnitř popíjel. Náhle ale přistoupil k barmanovi se slovy: „Jak by se ti líbilo, kdyby tě takhle někdo okrad?"

Nebylo to hloupé žertování, jakého obsluha nejrůznějších podniků nabývá ušetřena ze strany hostů, kteří si přihnuli o kapku víc, než bylo záhodno. Tentokrát šlo o ryzí skutečnost!

„Barmana muž přitlačil na pult a z kapsy mu vytáhl klíč od zásuvky, ve které měl uschovanou kasírtašku. Z peněženky pak odcizil 50 až 100 tisíc korun a z místa odešel," přiblížila Rösslerová prošetřovaný skutek.

Policie žádá o pomoc veřejnost

Přestože muž z obsluhy skutek oznámil bezprostředně poté, co se za pachatelem zavřely dveře, dopadnout podezřelého se zatím nepodařilo. Detektivové ale věří, že při pátrání po člověku, kterého na místě činu zachytily bezpečnostní kamery, pomůže veřejnost.

Záběry z baru proto zveřejnili. „Jakékoliv informace k hledanému, zejména k jeho totožnosti, pohybu nebo pobytu, přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR." připomněla Rösslerová.

Svalovec, který dbá na svůj vzhledV souvislosti s loupeží pátrají kriminalisté po muži atletické postavy a opáleného vzhledu vysokém asi 180 cm, ve věku kolem čtyřiceti let, o němž se ví, že hovoří česky bez přízvuku a kouří. Podle slov přepadeného barmana je očividné, že dotyčný dbá na svou postavu a pravidelně cvičí. Špinavý blonďák měl krátké vlasy a několikadenní strniště. Na sobě měl žluté tričko značky Adidas, přes něž si oblékl vestu bez rukávů, která byla barevně sladěná s tričkem. Dále měl krátké kalhoty tmavého odstínu a rovněž tmavé plátěné sportovní boty - taktéž značky Adidas.