Byť se policisté detailně zaměřili na lokalitu Skalka poblíž jejího bydliště, kde by se mladá žena mohla scházet se svými kamarády a bezdomovci, nepodařilo se o místě jejího aktuálního pobytu zjistit nic konkrétního.

Pátrači získali jen nepotvrzenou zprávu, že se v této lokalitě opravdu objevila - prý však odjela s neznámým mužem. Snad do Litoměřic; údajně pro peníze k jeho známým.

Hledaná dívka Lucie Markošová.Lucie M. byla v minulosti pohřešována již několikrát; vždy se ale po několika dnech vrátila domů. Tentokrát se neobjevila - a ani o sobě nedala vědět. Policisté proto v pátek požádali veřejnost o pomoc při pátrání.

Najde přitom o běžné hledání pohřešované dívky. Mladá žena je podle informací policie zbavena svéprávnosti; jedná prý asociálně a bez schopnosti řádně posoudit důsledky svého počínání. Nebezpečná svému okolí by ale být neměla.

Pohřešovaná žena vzhledu dorostenky je hubená; měří kolem 155 centimetrů. Její popis připomíná středně dlouhé světle hnědé vlasy a zelené či modré oči. Nápadná je prý špatná výslovnost hlásky ř a zadrhávání při řeči.

Jakékoli informace o současném pobytu pohřešované jsou vítány na známém čísle linky 158; přijme je také kterákoli policejní služebna.