"Bez jakékoliv příčiny začal poškozeným sahat zakrvácenou rukou na obličeje a v jednom případě na ženu krev pohybem ruky úmyslně stříknul. Přitom jim sdělil, že má AIDS, ať si to užijí a odešel pryč," uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Zdroj: Policie ČR

Ještě před těmito incidenty zraněný agresor vstoupil do jedné z restaurací, kde si po obsluze za barem vyžádal náplast. Barman mu ji dal, protože viděl, že je pořezaný a krvácí. Přitom podezřelého zachytila kamera a nyní tedy policie zná jeho podobu.

Ve Zbraslavi sjela dodávka do Vltavy.
Neznáte cestu? A nechcete sex? Mladík lákal ženy do dodávky a pak začal onanovat

Hledaný muž je asi 183 cm vysoký, hubenější atletické postavy, je mu přibližně 35 let, má krátké tmavé neupravené vlasy a neupravené strniště. Oblečený byl do tmavého oblečení, pruhovaného trika a přes rameno měl tašku. Působil jako narkoman, byl trochu špinavý a mluvil plyně česky.

"Jestliže podezřelého na záznamech nebo podle popisu někdo poznává, ať se ozve na linku 158. Případ je prošetřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů šíření nakažlivé lidské nemoci a výtržnictví, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody," požádal veřejnost o spolupráci Daněk.

Zabavený kokain.
Celníci zadrželi Brazilku, která v těle pašovala kokain. Vyndaval ho gynekolog