Přepadení se stalo zhruba v 17:50. Do banky v Moskevské ulici vstoupil neznámý muž, který pod hrozbou použití zbraně donutil muže za přepážkou k vydání peněz. Hned poté pobočku opustil. Událost se obešla bez střelby a zranění.

Kriminalisté pátrají po muži ve věku 40 až 45 let, přibližně 185 až 190 centimetrů vysokého. Měl tmavé vlasy a černý knír. V době činu byl oblečen do tmavě šedých kalhot a do zimní zelené bundy s kapucí, pod kterou měl béžovou mikinu nebo košili. Jeho boty byly tmavé s bílou podrážkou. Na hlavě měl pletenou světle šedomodrou čepici a na očích dioptrické brýle. V pravé ruce držel žluté desky, které později uložil do pravé kapsy bundy. V levé ruce držel krátkou střelnou zbraň tmavé barvy. Hovořil česky bez přízvuku.

Kriminalisté získali záběry z kamer umístěných v prostorách banky, na kterých je údajný pachatel zachycen. Podle svědeckých výpovědí se jim podařilo sestavit také jeho pravděpodobný portrét.

Lidé mohou jakékoliv informace sdělit na linku 158.

#nahled|https://g.denik.cz/63/f8/id22767_banka_prepadeni_denik-hp_top.jpg|https://g.denik.cz/63/f8/id22767_banka_prepadeni.jpg|Policie pátrá po lupiči, který přepadl banku v Praze 10#