Před pódiem si strážníci dohlížející na veřejný pořádek všimli dvojice mužů, kteří do sebe strkali – načež spadli na zem a začali se vzájemně škrtit. S pranicí hlídka ihned skončovala – ještě však nebyl konec rozruchu. Protože jeden z účastníků rvačky byl nadále agresivní, dostal pouta. Samotný fyzický konflikt byl vyhodnocen jako přestupek – bude se tedy řešit ve správním řízení.

O den později zaměstnalo dění spojené s hokejovým fanděním také hlídku na Václavském náměstí, v jehož spodní části je rovněž umístěna velkoplošná projekce. Tam se nikdo neserval, kraválu nicméně i tak mohlo být ažaž. Objevil se totiž chlapík procházející mezi diváky s krabicí naplněnou zbožím a prodávající zájemcům vuvuzely.

Plastové trubky s intenzivním ječivým zvukem, které před pěti lety „proslavil" fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Prodejce ale bryskyně doprodával. Nabízet něco na ulici totiž v metropoli její jen tak – a ani hokejové nadšení nemůže být omluvou. Trubky proto hlídka prodavači odebrala – a podezření z přestupku proti tržnímu řádu předala do správního řízení.