K události došlo v sobotu 15. září před třetí hodinou ráno v Mukařovského ulici v Praze 5. Nic netušící dívka tančila na parketu, když k ní v jednu chvíli přitancoval muž, vzal ji do náruče a z diskotéky odnesl pryč. Unášená slečna byla v takovém šoku, že v tu chvíli nebyla schopna žádného odporu.

Zdroj: Policie ČR

Když ji chlapík vynesl ven, postavil ji na nohy a začal táhnout pryč. Žena se sice snažila bránit, ale útočník měl velkou silovou převahu a nepodařilo se jí ani vysmeknout a ani utéci. Proto zkusila křičet o pomoc, ale bezúspěšně a nikdo jí nepomohl. Násilník poškozenou odtáhl do zadní části budovy k nákladní rampě, kde se ji pokusil znásilnit. To se mu nepodařilo a po několika minutách snažení z místa utekl.

Rumun, Ukrajinec nebo Rus

"Podezřelého muže zachytily kamery a nyní pátráme po jeho totožnosti. Jestliže ho na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158," požádal širokou veřejnost o spolupráci mluvčí pražské policie Jan Daněk.

"Muž je ve věku 30 let až 40 let, vysoký asi 160 cm, hodně hubené postavy a snědší barvy pleti. Měl propadlé tváře, úzké rty, černé krátké vlasy, výrazné kouty a hodně husté tmavé obočí. Podle poškozené to byl výrazný tmavý typ muže a podle toho jak mluvil, by se mohlo jednat o Rumuna, Ukrajince nebo Rusa. Na sobě měl světle modré úzké džíny, černé tričko s nápisem Nike, tmavou bundu, černé nízké boty a bílé ponožky," popsal hledaného Daněk.

Děti ze ZŠ Libčická v Praze údajně viděly před školou klauna s nožem. Případ řeší policie.
Klaun s nožem v ruce! Děti ze školy se bojí podezřelého muže. Co na to policie?