"Zaznamenal ho v situaci, kdy necuda stál za zády mladé dívky. V tu chvíli si nemrava obnažil své mužství a začal s ním pohybovat směrem k dívce, kdy se zřejmě snažil imitovat kopulační pohyby, což prý ale vypadalo víc směšně, než jakkoli eroticky," uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Ve chvíli, kdy si svědek začal zmiňovaného erotika fotit, ten vzal nohy na ramena, nastoupil do vlakové soupravy a odjel směr Dejvická.

Zdroj: Policie ČR

Dalším prošetřováním policisté zjistili, že hledaný muž toho dne takto jezdil na trase A víc jak tři hodiny. Při tom vystupoval v různých stanicích, kterými vždy několik minut bezcílně bloumal a pak přejel o kus dál.

Dotyčného se zatím vypátrat nepodařilo, nicméně na základě výsledků prošetřování se policisté domnívají, že se popsaného jednání mohl hledaný dopustit v mnohem větším počtu případů, než pouze v tomto jednom zadokumentovaném. Na základě těchto skutečností se nyní policie obrací na širokou veřejnost hned se dvěma prosbami.

Soud s pěti zadrženými nizozemskými výtržníky, kteří napadli číšníka v centru Prahy.
Policie ukončila případ zbitého číšníka. Cizince navrhla obžalovat z vraždy

"Předně prosíme každého, kdo muže na záběrech bezpečnostní kamery poznává, zná jeho totožnost, případně místo jeho pobytu či pohybu, aby nám tyto informace předal prostřednictvím linky tísňového volání 158," požádal mluvčí.

"Dále prosíme ty, kteří se s hledaným za stejných nebo podobných okolností potkali, nebo byli svědky takového jeho jednání, aby se nám také přihlásili prostřednictvím tísňové linky," doplnil.

Nepodvedl i vás?
Podvodník se dal na dráhu lupiče. Místo nože ale tasil pyj