„Muž stál po půlnoci 
v chodbě restaurace v jedné obci na Berounsku a byl otočen do sálu, kde seděli lidé. Na sobě měl pouze červená tanga, tmavé punčochy s černými podvazky, na nohou bílé tenisky a na hlavě měl nataženou černou silonovou punčochu. V ruce držel svůj pohlavní úd a masturboval," popsala průběh chování obviněného mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Muž ale svoji činnost nedokončil, protože ho při ní vyrušil jeden z příchozích hostů. Proto z restaurace utekl pryč. „Kdybych tam byla a viděla ho, asi bych si nejprve myslela, že je součástí nějakého představení. Určitě by mne nenapadlo, že jde o blázna. Musel vypadat komicky," poznamenala k případu Aneta Pokorná z Berouna.

Obviněný neonanoval na veřejnosti poprvé. Naposledy byl za tento druh výtržnictví odsouzen v roce 2014. „S ohledem na jeho psychický stav mu soud uložil ochranné psychiatrické léčení se sexuologickým zaměřením, a to ambulantní formou," vysvětlila Marcela Pučelíková. Vzhledem k tomu, že se obviněný ukájel na veřejnosti už několikrát, hrozí mu v případě odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi.

Čtěte také: Mladík se na Berounsku svlékal a onanoval i před nezletilými dívkami