Cvoček zahájil krátkým projevem starosta Hořovic Jiří Peřina, který nad akcí převzal záštitu. Ještě předtím, než se motorkáři vypravili na jízdu, pořadatelé jim v rozpravě připomněli, jaká pravidla by v tak početné skupině měli dodržovat.

Trasa jízdy měřila bezmála padesát kilometrů a jezdce vedla přes Žebrák, Březovou, Líšnou a Zbiroh až do Strašic, kde bylo v bývalých kasárnách připraveno zpestření v podání kaskadéra a jeho vystoupení. Poté motorkáři vyrazili přes Těně, Zaječov a Komárov zpátky do Hořovic.

Pojedete odchovance Králova Dvora povzbudit do Edenu?
Jan Krob: Chceme hrát více do ofenzivy

Jelikož byla akce určena pro všechny typy motorek, návštěvníci si mohli prohlédnout celou řadu unikátních strojů. K vidění tak byly staré Jawy, čtyřkolky i nové silniční sportovní modely. Stejně jako v loňském roce se i tentokrát vyhlašovala nejkrásnější motorka a nejmladší, nejstarší i nejvzdálenější účastník spanilé jízdy.

Nejen pro motorkáře, ale také pro všechny zájemce z řad veřejnosti byl určen odpolední a večerní program plný hudební produkce.

Mistrovská štafeta Lokomotivy Beroun na stupních vítězů ve složení Dušan Miko, Matěj Slaboch, David Ludvík, Tomáš Ludvík.
Berounští plavci přivezli z dorosteneckého mistrovství čtrnáct medailí