Domy vyrostou na rozhraní Vršovic a Vinohrad, přímo u zastávky Koh-I-noor. Kromě bytů s dispozicemi 1+kk až 5+kk jsou součástí projektu také podzemní parkovací stání, společná zahrada v uzavřeném dvoře s březovým hájem a hřištěm pro děti, kryté stojany na kola či místnost pro mytí psů a kol. Stavbu chce developer zahájit během několika týdnů.

Autorem projektu je architektonická kancelář David Chmelař architekti, která dávala velký důraz na skandinávský design. Byty budou v nadstandardním provedení, developer proto cílí hlavně na bohatší klienty. „Zájem o tento projekt je přesto velký. "Ještě před získáním povolení ke stavbě jsme měli prodáno 30 procent bytů," prohlásil Sayed.

Trh s novými byty v Praze v poslední době výrazně roste. Podle společné statistiky společností Ekospol, Trigema a Skanska Reality lidé loni v Praze koupili 5950 nových bytů, což bylo meziročně o 18,6 procenta více. Růst pokračuje i letos, v prvním čtvrtletí se v hlavním městě prodalo rekordních 1850 nových bytů, což je o třetinu (37 procent) více než loni. Developeři stále častěji představují i luxusnější projekty.

Skupina Crestyl, která působí na českém realitním trhu od roku 1996, se v současné době věnuje hlavně rozvoji čtrnácti lokalit po celé České republice s celkovou investiční hodnotou přesahující jednu miliardu eur. Kromě rezidenčních projektů se zabývá také komerční výstavbou.