Na stejném turnaji se dařilo i Michalu Lebduškovi, který se utkal s Jakubem Pinerem z Vale Tuda Znojmo. Lebduška měl celý zápas pod kontrolou a celkem zaslouženě vyhrál v prvním kole na tzv. triangl.

V pátek třináctého pak pod vedením trenéra Daniela Bartáka vyjela k turnaji GCF Challenge: MMA Cage Fight 3 do brněnského Boby centra dvojice zápasníků Penta Gymu Stanislav Futera a Filip Macek. Oba byli úspěšná, vyhráli. Pešta musel bojovat plná tři kola, než rozhodčí rozhodli v jeho prospěch, na body tak porazil v pohledném zápase Radka Šopova z Karlových Varů.

Zápasníci Penta Gymu v kleci zářili

V jednom z hlavních zápasů večera pak Filip Macek nastoupil proti Tomáši Kozmovi z Karviné. Zápasilo se ve váhové kategorii do 58 kilogramů. Pro Macka to znamenalo, že musel 24 hodin před zápasem navážit zmíněnou váhu. Znamenalo to pro něho také ale to, že musel v posledních dvou týdnech shodit neuvěřitelných 15 kilogramů. To se podařilo, následně Macek během několika hodin opět nabral zhruba 12 kilogramů. V boji po oťukávacím začátku na Kozmu doslova vlétl, popadl ho, mrštil s ním o zem a takzvaně po jedné minutě ho uškrtil. Byl to nejkratší zápas večera. A pro Macka první výhry v dresu Penta Gymu, kam se přesunul z mladoboleslavského týmu UFT.