Hasiči z jednoho z vozů vyprostili čtyřicetiletého muže, kterého předali záchranářům. Zraněného následně přepravil vrtulník do vojenské nemocnice. Vozovka byla až do odpoleních hodin neprůjezdná a to směrem na Ďáblice a dále na Ústí nad Labem. Samotné odklízení vozidel trvalo několik hodin.

Řidič tramvaje. Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Mladík přiznal napadení tramvajáka, sanitku potřeboval on sám

Muž sliboval stavební povolení za pět milionůMuže z Mníšku pod Brdy obvinila středočeská policie z braní úplatku. Za částku pět milionů sliboval developerovi, že mu zařídí stavební povolení. Na případ upozornil web Idnes. Obviněný muž není, podle tajemnice městského úřadu Věry Landové, zaměstnance úřadu. Muž skončil ve vazbě a hrozí mu trest až 12 let ve vězení.

Muži odmontovali ze střechy auta nosič na kola.
KRIMI MIX: Pomohou krádež nosičů kol osvětlit kamerové záběry?

Dva zranění a škoda sto tisíc. To je bilance večerního požáru bytu na Praze 2Dramatickou noc prožila rodina v ulici Salmova na Praze 2. V neděli po desáté hodině večerní je museli z hořícího bytu evakuovat hasiči. Podle hasičů vznikl požár z nedbalosti a způsobil zranění dvou dospělých osob. Podle mluvčího pražských hasičů Martina Kavky, část hasičů odvětrala dům a prohledala další byty nad místem požáru.  Požár se naštěstí nerozšířil do okolních bytů.  Hasiči měli požár pod kontrolou zhruba během hodiny. Škody na majetku se vyšplhali k částce sto tisíc korun. Co v bytě hořelo, ale zatím jisté není a je to předmětem šetření.

Ilustrační foto
KRIMI MIX: Křičící muž dostal pouta, protože chtěl zmlátit a zkopat strážníky

Lupiči luxusních hodinek stáli před soudemPřed pražským městským soudem se z krádeže luxusních hodinek zodpovídali členové čtyři členové ruského gangu. Dva další členy soud stíhá jako uprchlé. Muži si od soudu odnesli tresty od tří do osmi let ve věznici s ostrahou. Jako svědek vystoupil prodavač, kterého lupiči loňského 23. února v exkluzivní prodejně zbili, spoutali a prodejnu vyrabovali. Prodavač v soudní síni identifikoval dva útočníky. Jeden z obžalovaných uvedl, že nikoho nenapadl. Podle obžaloby měli muži svůj čin pečlivě připravený a jednotliví členové měli rozděleny své role. Do obchodu vstoupili dva členové party a pár minut po nich vstoupil do obchodu třetí. Jeden z mužů napadl prodavače, kterého srazil na zem a zkroutil mu ruce za záda. Útočníci prodejnu po té vyrabovali. Celá akce netrvala ani 13 minut. Kriminalisté pak muže dopadli po třech měsících.

Nehoda na pražském okruhu si vyžádala lidský život. Motorkář zemřel po střetu s kamionemNa desátém kilometru pražského okruhu směrem na D7 se v pondělí odpoledne stala vážná nehoda, při níž zahynul řidič motocyklu. Příčina nehody se stále vyšetřuje a provoz v místě je veden jedním jízdním pruhem. V Cholupickém tunelu je doprava vedena blokově. Motorkář se střetl s nákladním automobilem a utrpěl zranění, neslučitelná se životem. Na místo sice vyrazil vrtulník, nakonec ale nepřistával.