Městská policie prý vůz nemůže odtáhnout, pokud auto netvoří překážku v provozu. Auto stojí na okraji silnice. Přestupky se řeší s majitelem auta, ten také bude informován o podezření o spáchání přestupku. Po pěti dnech se pak přestupek posílá magistrátu, který obesílá majitele vozu.

Městská policie nahlásila stojící vůz magistrátu 4. září. Na vyřízení jsou ovšem různé lhůty a to od 14 dní po jeden měsíc. Je tedy možné, že se informace o přestupku k majiteli nedostala.

Muž se pokusil vybrat peníze z bankomatu.
KRIMI MIX: Muž si chtěl několikrát vybrat peníze z cizí bankovní karty

Muž urážel úředníky i strážníky. Nakonec skončil v poutech Na úřadu práce museli zasahovat strážníci. Jeden z klientů totiž verbálním způsobem napadal zaměstnance i přivolanou hlídku. Pak tvrdil, že je blázen, který má zdravotní obtíže a lehl si na zem. Vyžadoval příjezd záchranné služby. Po chvilce se ale zase začal chovat agresivně a byla mu nasazena pouta. Přivolaná záchranná služba muže vyšetřila. Ten byl klidnější a tvrdil, že mu je už lépe. Vyžadoval opět vstup na úřad, údajně si tam zapomněl nějaký dokument. Hlídka muže doprovodila do budovy. Pracovnice úřadu potvrdila, že s mužem jsou dlouhodobé problémy. Muž prý dokument zmuchlal a hodil ho po ní. Přestupky, kterých se muž dopustil, byly oznámeny správnímu orgánu.