Okolnosti bouračky, která by mohla souviset s kluzkou vozovkou, zůstávají předmětem šetření. Teprve v jeho rámci by měly být určeny příčiny dopravní nehody a míra zavinění jednotlivých účastníků.

Dopravu na okruhu zastavil požár v tuneluDopravu na okruhu zastavil požár v tunelu.Požár dodávky, jejíž motor začal hořet za jízdy přímo v Komořanském tunelu, zkomplikoval v úterý 20 minut po druhé odpolední jízdu po Pražském okruhu v cholupické oblasti. Výjezd z tunelu – a tudíž i celý okruh na kilometru 9,4 ve směru jízdy k Ruzyni a plzeňské dálnici D5 – byl po dobu zásahu hasičů krátkodobě uzavřen; následně až do odtahu zůstal blokován pravý jízdní pruh. 

Okolnosti vzniku požáru jsou v šetření; v obdobných případech, které nejsou v metropoli nijak výjimečné, nicméně bývá zpravidla na vině technická závada na palivové soustavě nebo na elektrické výbavě vozu. Mýlil by se přitom ten, kdo by předpokládal, že takovéto maléry se týkají jen automobilů staršího data výroby.

Hušák sportovcům platit nemusí
S nárokem na odškodnění a omluvu za poškození dobrého jména svazu i českého sportu v úterý neuspěla – zatím nepravomocně – u Městského soudu v Praze Česká unie sportu (dříve ČSTV) požadující dva miliony korun po někdejším řediteli společnost Sazka Aleši Hušákovi. Ten odmítal žalobu podanou unií i vinu za hospodaření loterijní společnosti vedoucí ke krachu.