Stromovka. Ilustrativní foto. Zdroj: DENÍK/ Vít Šimánek

Stromovka

Přestože ji mám spojenou hlavně s letní přípravou, nemůžu na ni zapomenout. Samozřejmě se v ní raději procházím a odpočívám, než hltám tréninkové kilometry. Kus přírody obklopený rušnými čtvrtěmi. O to cennější.

Dubeček.Zdroj: DENÍK/ Martin Divíšek

Dubeček

Městská část na okraji Prahy, kde máme postavený dům, ve kterém jsem vyrůstala. V okolí jsou krásné lesy. Na procházky se psem naprosto ideální. V nich dobíjím baterky, když už mám tréninků až nad hlavu a potřebuji být sama.

Cafe Letka.Zdroj: Facebook Cafe Letka

Cafe Letka

Skvělá kavárna kousek od naší haly na Královce. Je fajn, že nejde o obrovský podnik, ale naopak o útulný prostor s rodinnou atmosférou. Pokud chcete klid na čtení nebo pohodové popovídání, nemůžete zvolit vhodnější místo.

Náplavka. Zdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Náplavka

Vynikne hlavně v létě, kdy jsou na ní trhy. Jako každá žena se přehrabuji ve zboží a opět relaxuji. Moc ráda u vody jen tak posedím s přáteli a užívám si klidu a nádherných výhledů.

Grosseto.Zdroj: Web restaurace

Grosseto

Vynikající pizzerie v Dejvicích. Pokud je nějaká slavnostní příležitost, nebo když dostanu chuť na skvělé jídlo, jdu jedině tam. Mám strašně ráda pizzu a těstoviny. A nikde jinde v Praze je nemají tak dobré. Doporučuji.

Čtěte také: Ewan McLaren: Jaká místa mám v Praze rád