„Zklamaná rozhodně nejsem. Pro sport, který není v Česku moc známý, jde o obrovský úspěch," culila se na konci listopadu. Letos je již třetí ročník soutěže Díky, trenére v plném proudu. Do konce dubna můžete na webových stránkách akce přihlásit mládežnického kouče svého srdce a pomoci mu k uznání, nebo dokonce ke stáži, či peněžité odměně.

Pražský hrad. Zdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Pražský hrad

Dominanta města, krásná památka. Na Pražský hrad chodím moc ráda, ale jen jednou

do roka. Aby se mi neokoukal. Když k nám přijedou zahraniční týmy, jde o první volbu. Chloubu,

na kterou se musí jít podívat přednostně.

Tělocvična Prague Eagles CheerleadersZdroj: Deník / Cvrčková Klára

Tělocvična Prague Eagles Cheerleaders (ZŠ Zárubova)

Co je víc než sídlo mého klubu? Chodíme sem vždycky rády, vzájemně si pomáháme. Mým receptem je dobrá nálada, týmová soudržnost a fair play. Připravujeme se v klasické školní tělocvičně. Kolik v ní trénuji lidí? Jak kdy. Za posledních pět let se mi povedlo přivést 150 nováčků.

Vydry severoamerické jsou v rámci České republiky k vidění pouze v Zoo Praha.Zdroj: Zoo Praha/Petr Hamerník

Zoo Praha

Mám ráda zvířata. Které nejvíce? Ledního medvěda, koalu nebo vydru. Do zoo občas chodíme s celým týmem za odměnu, když se nám povede sezona. A ta se nám většinou podaří, vždyť už jsme vyhrály nějaké republikové šampionáty v různých věkových kategoriích. A nesmím zapomenout ani na bronz z Díky, trenére.

La Trattoria PizzerieZdroj: Deník / Cvrčková Klára

Pizzerie La Trattoria

Vyhlášená pražská restaurace s krásným interiérem i venkovní zahrádkou. V Horních Počernicích mají vážně výbornou pizzu, ale i těstoviny. Samozřejmě se snažím jíst zdravě, ale někdy si zahřeším a nějakou pizzu si prostě musím dát. A proč ne tu nejlepší?

StromovkaZdroj: DENÍK/ Max Vajt

Stromovka

Park je moc hezky zrekonstruovaný, prostředí velice příjemné s několika jezírky. Běhat tam nechodím, tak moc se nepřipravuji. Spíš na procházky s rodinou. Určitě se dá cheerleading trénovat venku, ale neděláme to pravidelně. Jsme zhruba v půlce sezony. V květnu nás čeká domácí šampionát a v červnu mistrovství Evropy.

Čtěte také: Milan Hein: Jaká místa mám v Praze rád