Náplavka. Zdroj: DENÍK/ Martin Divíšek

Okruh centrem Prahy

Využívám ho vždy, když přijede návštěva z Moravy. Náplavka Petřín Pražský hrad Letná Kampa. Tato výletní trasa po centru Prahy mě nepřestává bavit. Nemluvě o tom, že je cestou spousta podniků, kde si člověk může sednout v případě nepřízně počasí. Trasu navíc můžete velice jednoduše přizpůsobit momentální formě a jít lecjakou zkratkou.

Cyklostezka v Troji.Zdroj: DENÍK/ Klára Cvrčková

Cyklostezka k Troji

Vzhledem k tomu, že jsem sportovně založený, je jedním z mých oblíbených míst cyklostezka podél Vltavy v Troji. Mám ji rád pro její příjemnou atmosféru. Vystřídá se cestou lesík, skály, nějaký ten kopeček, zatáčka i táhlá rovinka. Nevadí mi ani větší počet lidí. Nejraději tam jezdím na in-linech, vždy se rád zdržím u občerstvení a podívám se na kajakáře, jak trénují vodní slalom.

Moje místa Ládi Korbela, restaurace Hadog, Praha, 20.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Restaurace Hadog, Kobe a Půda

Nemohu také zapomenout na gastronomii, protože se velice rád zastavím na dobrou večeři ne-bo oběd. Za tu dobu, co žiji v Praze, jsem navštívil spoustu dobrých restaurací. Do těchto tří se vždy rád vracím.

Moje Místa Ládi Korbela, Ice Arena v Letňanech, Praha, 20.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Ice arena v Letňanech

Vzhledem k tomu, že jsem od pěti let hrál hokej, je led nedílnou součástí mého života. Proto jsem moc rád, že mohu jednou týdně naplnit své plíce studeným vzduchem nad ledovou plochou zimního stadionu v pražských Letňanech.

Moje místa Ládi Korbela, Klánovický les a Xaverovský háj, Praha, 20.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Xaverovský háj a Klánovický les

Abych měl dostatek zeleně ve svém okolí, přestěhoval jsem se nedávno do Horních Počernic. Třeba Xaverovský háj nebo Klánovický les podle mého názoru člověk potřebuje! Ať už jde o procházku s pejskem, běh nebo jen poseze- ní mimo centrum Prahy.

Radovan Charvát.
Radovan Charvát: Jaká místa mám v Praze rád