Bistro Bruncvík na Kampě.Zdroj: DENÍK/ Klára Cvrčková

Bistro Bruncvík na Kampě

Moje rodina je na Malé Straně už od pradávna a můj táta z legrace říká „Řízneš a teče nám modrá." Moje nejoblíbenější místo, kam můžu jít vždycky, když nechci být sám, je tátovo bistro, které založil v roce, kdy jsem se narodil. To místo je jen díra ve zdi, ale spojuje lidi a má neuvěřitelnou atmosféru.

Nový svět.Zdroj: DENÍK/Klára Cvrčková

Nový Svět

Tak málo lidi zná tuto malou krásnou část pražských Hradčan. Je to místo s neuvěřitelnou energií a magií, v létě má úplně jinou atmosféru než třeba v zimě. Nový Svět mě vždy mile překvapí. Před lety jednou v hlavním městě napadl asi metr sněhu a mně se povedlo tam jít dřív, než komukoliv jinému. Byla to pro mě úplně magická noc.

Rock Café. Zdroj: Facebook Rock Cafe Prague

Rock Café

Ačkoliv v poslední době do Rock Café zajdu tak dvakrát za rok, je to místo, které mě formovalo a v podstatě jsem tam vyrostl. V patnácti jsem tam byl na prvním koncertě Nirvana Revival a inspirovalo mě to k tomu začít se věnovat hudbě. Měl jsem tam křest desky s první kapelou, kdy přišlo 500 platících, a to byl najednou neuvěřitelný posun a zážitek. Zažil jsem tam spoustu lásek, radosti, kamarádství.

Petřínské skalky.Zdroj: DENÍK/ Klára Cvrčková

Petřínské skalky

Petřín zná v Praze asi každý, ale velká většina zná buď tu část dole u Újezdu, nebo na-opak nahoře u věže. Petřín má ale spoustu míst, kam moc lidí nechodí a v létě je to tam opravdu nádherné. Je tam místo, kde je spousta pískovcových skal, kde jsme si v dětství s kluky chodili hrát na indiány.

Vyšehrad. Zdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Vyšehradská utajená vyhlídka

Ačkoliv jsem od narození bydlel padesát metrů od Pražského hradu, táhlo mě to i směrem na Vyšehrad. Existuje tam jedno super místo, kde člověk přeleze malou zídku a za ní se mu otevře výhled na řeku a město. V pubertě jsem tam chodil hodně často, sám i s holkami na tajná rande. No a v současnosti má naše video produkce ateliér hned pod Vyšehradem.

Čtěte také: Dana Steinová: Jaká místa mám v Praze ráda