Přesto pořadatele zájem o vstupenky nezaskočil. „Jedná se o turné No Filter, které je po celém světě vyprodané a zájem o pražský koncert je i v zahraničí," řekl Českým novinám Petr Novák za agenturu Echo Promotion.

KAMENY V NEW YORKU. Britská rocková kapela Rolling Stones odehrála o víkendu v newyorském Brooklynu třetí z pěti koncertů k 50. výročí svého založení.
Fanoušci vypátrali, že v červenci přijedou Rolling Stones

Návštěvnické rekordy 

Sami organizátoři předpokládají, že by se maximální kapacita areálu v Letňanech mohla pohybovat kolem 85 tisíc. Překonala by tak koncert AC/ DC, který se uskutečnil v únoru 2016, který sledovalo asi 60 tisíc fanoušků.

Návštěvnický rekord v ČR stále patří Rolling Stones, jejich koncert 5. srpna 1999 na Strahově sledovalo 130 tisíc lidí. Pořadatelé koncertu, který se uskuteční 4. července, ovšem varují před neoficiálními prodejci vstupenek a doporučují kupovat lístky přes www.rollingstones.cz a ticketpro.

Do té doby nevídaný obrázek: členové slavné britské rockové kapely Rolling Stones přijeli hrát do Prahy. A jejich koncertu pro víc jak sto tisíc lidí předcházelo i přátelské setkání s prezidentem Václavem Havlem na Hradě.
Měli za sebou první koncert. A ozvali se legendární Rolling Stones

Cena vstupenek se pohybuje od 1990 korun po 9990. Pražský koncert Stounů bude kompletně bezhotovostní. Návštěvníci obdrží speciální náramek, který poslouží i jako digitální peněženka k nákupu občerstvení. Náramek bude účastníkům doručen poštou měsíc před termínem koncertu. Podobný systém fungoval už před dvěma lety na koncertu AC/DC.

Dejvické divadlo uvádí na pohled bláznivou hru s názvem Brian.
V Dejvickém divadle řádí Rolling Stones s Medvídkem Pú