Na tři zbývající páry čekají latinskoamerické a klasické tance. Diváci je uvidí i v kategorii volný styl (freestyle), ve které mohou předvést jakýkoliv tanec podle své volby. Soutěžící doprovodí Moondance Orchestra Martina Kumžáka.

StarDance je pro sázkaře atraktivní

Bookmakeři sázkových kanceláří považují za jasného favorita herce Piškulu s kurzem 1,35:1. Na vítězství herečky Plodkové se kurzy pohybují v rozmezí 2,7 - 3,2:1. Naopak lyžař Bank je outsiderem s kurzem 8 - 11:1. Piškulovi věří rovněž sázkaři. Na jeho výhru směřuje 65 procent vkladů.

StarDance je podle mluvčího Fortuny Petra Šraina v kategorii společenských sázek pro sázkaře výrazně atraktivnější než ankety jako Český slavík nebo Česká miss.

Na televizních obrazovkách se taneční klání celebrit s profesionálními tanečníky objevilo v roce 2004 v Británii, kde ho uvedla BBC. V roce 2006 soutěž poprvé odvysílala ČT. StarDance tehdy sledovaly v průměru dva miliony diváků. Loňskou sedmou řadu, kterou vyhrála herečka a bloggerka Marie Doležalová tančící s Markem Zelinkou, vidělo v průměru 1,4 milionu diváků.

Čtěte také: Festival Prague Swing X-mas nabídne semináře swingových tanců