Pořadatelé vyzvali návštěvníky, aby přišli s dostatečným časovým předstihem, a vyhnuli se tak frontám, které vznikají kvůli důsledným bezpečnostním opatřením v O2 areně. Hala bude pro návštěvníky zpřístupněna 90 minut před začátkem.

Koncerty budou komornější 

Na koncertu s názvem Fifty Fifty Bílá zazpívá se skupinou Petra Maláska a symfonickým orchestrem. Mezi hosty bude kapela Arakain a světlomalíř a showman Alex Dowis. Koncert se koná u příležitosti Bílé padesátin, které oslavila v dubnu.

Podle organizátorů budou dva pražské koncerty komornější než tři loňská bratislavská vystoupení. Zpěvačka upustí od barevné převlékací show, desítek tanečníků i vysutého jeviště. Režijní a scénografické práce se ujali bratři Michal a Šimon Cabanové. Chtějí vytvořit scénu, která by umožňovala co největší kontakt diváků s Bílou. Pro větší intimitu nepočítají s projekčními plochami.

Bílá obhájila vítězství ve Slavíkovi 

Součástí koncertů Fifty Fifty bude charita. Zpěvačka věnuje výtěžek z prodeje vlastnoručně vytvořených výrobků na pořízení bezbariérového vozidla pro přepravu nemocných s Alzheimerovou chorobou.

Bílá, která loni v listopadu obhájila vítězství v kategorii Nejlepší zpěvačka a převzala devatenáctého Českého slavíka, za svou dosavadní kariéru prodala více než čtyři miliony nosičů.

Čtěte také: V Praze chystají akci k nedožitým sedmdesátinám Michala Tučného