V hlavních rolícgh vystupují Josef Carda, Karel Heřmánek, Dana Morávková, Eva Josefíková, Janou Švandová, Zdeněk Žák a Petr Pospíchal.

„S hrami Woodyho Allena jsem se poprvé setkal na JAMU a byl jsem nadšený. Dodnes sleduji všechny jeho filmy. Je to skvělý autor a režisér a já si moc přeju, aby napsal ještě nějakou hru, kterou bychom mohli v divadle hrát. Už teď si při představení 2x Woody Allen užijeme hodně legrace a vždy se s námi baví i diváci, což je skvělé," řekl Karel Heřmánek.

Herci (zleva) Josef Carda, Dana Morávková a Karel Heřmánek v úspěšném představení 2x Woody Allen v Divadle Bez zábradlí v Praze.Josef Carda jedním dechem dodal, že Woody je zkrátka jednička. „Poprvé jsem se s hrami Woodyho Allena setkal v ústeckém Činoheráku. Hrál jsem faráře ve hře Nepijte tu vodu. Tenhle duchovní měl neobvyklého koníčka, rád kouzlil. A já jsem si tenkrát k té mé roli přimyslel scénku, ve které dělám několik kouzel. U režiséra se to shledalo s nadšením a nejen, že mi tam tuhle část nechal, ale zakomponoval ji do hry nadobro. Už jsem dávno v Činoheráku nebyl a ve hře se kouzlilo dál, " smál se Josef Carda.

Na představení 2x Woody Allen se můžete těšit právě v den jeho osmdesátin prvního prosince, kdy je můžete přijít oslavit společně s herci Divadla Bez zábradlí. Tato skvělá hra se bude hrát i v průběhu příštího roku. „Dort a květiny máme, takže kdyby Woody Allen dorazil, vše je připraveno," uvedla mluvčí Divadla Bez zábradlí Zlata Jílková.

Balíčky pro fajnšmekry

Pro návštěvníky jsou připraveny krásné vánoční balíčky pro opravdové divadelní fajnšmekry.

„Každý balíček obsahuje dvě nebo tři představení. Milovníci divadla si tak můžou vybrat balíčky s názvy Pro lepší náladu, Pro přátele, Letem světem, Pro zamilované a další, které obsahují krásné představení na další sezónu. Mezi nimi jsou i hry 2x Woody Allen, Garderobiér s Karlem Heřmánkem v hlavní roli, divácky velmi oblíbená Láska se Zdeňkem Žákem, Danou Morávkovou a Karlem Heřmánkem nebo titul Art Yasminy Rezi, jehož slavnostní premiéru plánujeme na 27. ledna, " řekla Zlata Jílková.

Čtěte také: V Divadle Bez zábradlí účinkují nové hvězdy