Členové petrohradského souboru St. Petersburg Festival Ballet vám v Praze předvedou skvosty světové klasiky, kam patří Giselle (Balet o dvou dějstvích na hudbu Adolpha Charlese Adama) a Labutí jezero (Balet o dvou dějstvích na hudbu P. I. Čajkovského).

Soubor se předvede v Praze, Hradci a Zlíně 

Nemá smysl znovu opakovat obsah příběhů těchto nesmrtelných uměleckých děl, stačí říci, že diváci, kteří přijdou na tato představení, se na krátkou dobu ponoří do světa romantiky a krásy, ale také získají spoustu dojmů poté, co proniknou do feérií lásky a smrti, věrnosti a zrady, smíchu a slz, strachu i odvahy, do všeho toho, co souvisí se světovou kulturou a dědictvím a s mistrovskými uměleckými díly z celého světa.

Sankt Petěrburg je kolébkou ruského baletu, město, které uchvátí každého mistra a jeho práci obohatí nenapodobitelným ruským duchem.
Soubor s velkým úspěchem hostoval v USA, Itálii, Německu, Francii, Holandsku, Belgii, Finsku, Portugalsku, Číně, Brazílii, Mexiku a dalších zemích. V rámci velkého evropského turné soubor St. Petersburg Festival Ballet u nás předvede své umění v Praze, Hradci Králové a ve Zlíně.

Pražská vystoupení:20.11.2016, Divadlo Hybernia
- 15.00 – Giselle
- 19.30 – Labutí jezero
- Vstupenky můžete zakoupit 
v pokladně divadla a v sítích Ticketstream, Ticketportal, Ticketpro.