Předprodej vstupenek je v divadle ABC, v divadle Rokoko a na webových stránkách divadla. Pro důchodce a studenty poskytují dvacetiprocentní slevu.

Petra Janů, vlastním jménem Jana Petrů, se narodila v roce 1952 v Praze. Již od malička se věnovala zpěvu, v roce 1972 se zúčastnila talentové soutěže, kde získala druhé místo a všiml si jí klavírista Pavel Větrovec. Ten ji také doporučil do divadla Semafor, kde posléze několik let působila.

V roce 1977 účinkovala ve skupině Pro?rock, s kterou nahrála své první album Motorest. Ve stejném roce získala bronzovou příčku v anketě Zlatý slavík a o rok později se stala Stříbrnou slavicí.

Třikrát Zlatá slavice

Některé písně pro ni skládal Petr Janda, v osmdesátých letech také spolupracovala s Ondřejem Soukupem. V roce 1987 se stala poprvé Zlatou slavicí, celkem toto ocenění získala třikrát.

Petra Janů se objevila i v některých muzikálech, například Bídníci, 451 stupňů Fahrenheita nebo Sny svatojánských nocí. Od roku 2000 se Petra Janů vrátila ke spolupráci s Petrem Jandou a Otou Petřinou a vydává opět rockové album Jedeme dál II.