Fanánek s dalšími hudebníky tvořící legendární formaci Tři sestry se představili na pódiu už první den, kdy odehráli na úvod tři skladby, pokřtili klip k písni Bujará a věnovali peníze na charitu. Šek na 25 tisíc korun dostalo oddělení ORL nemocnice Rudolfa a Stefanie v Benešově.

Druhý den festivalu Tři sestry 33 let open air 2018 v pražském areálu A-parku ledárny Braník.
OBRAZEM: Tři sestry slavily Kristovy léta v Braníku i v sobotu

V pátek večer zahrála britská formace Cock Sparrer, která funguje od založení průběžně 47 let! „Takže nás těší tvrzení, že dnes se dostane řada i na ty mladší,“ napsala česká skupina na oficiální facebookovou stránku před začátkem sobotního programu. Fanoušky hudby, kteří chtěli sledovat semifinále hokejového mistrovství světa mezi Českem a Kanadou, potěšila projekce během přestavby pódia.

Akci přálo počasí. Tři sestry nejvěrnějším fanouškům nabídly limitovanou edici 100 kusů vstupenek na příští ročník festivalu, kde oslaví kulatých 35 let! Lístky se prodávaly v areálu festivalu za pět set korun. 

Lidé sledovali 25. května 2019 na Staroměstském náměstí v Praze přímý přenos semifinálového utkání MS v ledním hokeji Česká republika proti Kanadě
Na Staroměstské náměstí přišly tisíce lidí. I přes prohru se loučily potleskem