Show debutovala v roce 2012 a od té doby se s fantastickým úspěchem představila v mnoha zemích světa. Je určena pro diváky každého věku vezme je na dobrodružnou cestu, jejíž děj je založen na třech celovečerních filmech.

Těšit se tedy mohou na postavičky, jako jsou mamut Manny, lenochod Sid či šavlozubý tygr Diego. Představení bude uváděno s kvalitním českým dabingem.

Ice Age Live! aneb Mamutí dobrodružství naživo produkoval a režíroval jeden z nejvýznamnějších „live" režisérů Guy Caron (Cirque du Soleil Ka či Dralion), pod scénářem, hudbou a texty k písním jsou podepsáni Ella Louise Allaireová a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music).

Kostýmy vytvořil Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, olympijské hry).

Představení pro publikum na celém světě

„Je to velký krok v rozvoji naší společnosti a skvěle splňuje naše ambice produkovat ta nejlepší představení pro publikum na celém světě a pracovat s těmi největšími profesionály. Tímto projektem jsme opravdu velmi nadšeni," uvedl Caspar Gerwe, generální ředitel společnosti Stage Entertainment Touring Productions.

Joop van den Ende, prezident a zakladatel Stage Entertainment, dodává: „Jsem velmi hrdý na spojení s Twentieth Century Fox. Jsme rádi, že jsme slavné filmové postavičky přivedli k životu a můžeme je ještě více přiblížit fanouškům po celém světě."

Vstupenky jsou v předprodeji ve sběrnách Sazky, rezervace na www.sazkaticket.cz, lístky na toto představení do sektorů v prvním patře se budou prodávat za zvýhodněnou cenu vstupenek 2. kategorie, to je za 700 korun.