„Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a jsou platné pro stání a volné sezení, nově přidané vstupenky za ceny 990 a 1290 korun půjdou do prodeje ve středu 17. prosince prostřednictvím sítí Ticketpro a Ticketportal," uvedla za pořádající agenturu Charm Music Iva Boková.

Edward Christopher Sheeran oslaví pět dní po pražském vystoupení 24. narozeniny. V jeho písničkách se mísí prvky popu, r&b, folku, ale i alternativního hip-hopu. Nechává se inspirovat umělci jako jsou Eric Clapton, Bob Dylan i rapper Eminem.

Sheeran vydal zatím pouze dvě studiová alba, ale v roce 2012 získal dvě ceny Brit Awards v kategoriích Nejlepší britský sólový zpěvák a Skokan roku. Balada The A Team z debutového alba + (plus), které vyšlo v roce 2011, byla nominována na cenu Grammy v kategorii skladba roku.

Zdroj: Youtube

V USA se Sheeran prosadil před dvěma lety, když zahostoval na albu Red, čtvrté desce Taylor Swiftové, a složil několik skladeb pro skupinu One Direction. Jeho druhé studiové album x (multiply) vyšlo letos v červnu. Ve Velké Británii i ve Spojených státech se okamžitě dostalo na první příčky žebříčků prodejnosti.

Minulý týden převzal na prvním udílení BBC Music Awads ocenění britský umělec roku a byl ve třech kategoriích nominován na Grammy. Vyhlášení se uskuteční týden před pražským koncertem.