Petr Svojtka a Jiří Janků chystají pro Divadlo ABC na listopad hudební V+W Revue, která připomene slavnou éru Osvobozeného divadla a jeho dva legendární protagonisty Jiřího Voskovce a Jana Wericha.

Ondřej Zajíc připravuje na květen inscenaci Romulus Veliký, komedii antických rozměrů, jednu z prvních her Fridricha Dürrenmatta o zániku říše, kterou spravuje šílenec.

V Divadle Rokoko proběhne v listopadu česká premiéra hry Marka Epsteina Veterán v režii Pavla Kheka, dramatu o vině a svědomí v realitě současného maloměsta.

V březnu představí Arnošt Goldflam současnou komedii izraelské dramatičky Anat Gov Happy End, ve které se lehce a s nadhledem vypráví o velmi vážných věcech.

Po delším čase také opět ožije Malá scéna ABC, a to vrcholným dílem kontroverzního švédského dramatika Augusta Strindberga Tanec smrti o dlouholetém soužití manželského páru.

Lze ušetřit čas i peníze

Všichni, kteří chtějí být mezi prvními, kdo nové inscenace uvidí, si mohou od 1. března zakoupit předplatné na novou sezonu do divadel ABC a Rokoko. Tak mohou ušetřit nejen čas a peníze, ale získat i řadu výhod včetně možnosti zúčastnit se pravidelných setkání s herci divadel ABC a Rokoko. Více na internetových stránkách www.MestskaDivadlaPrazska.cz.