Od pondělí 1. září jsou v předprodeji lístky na zářijová a říjnová představení. Divadlo hraje v odpoledních hodinách a pro své diváky, kterými jsou především senioři, dále drží vstupné na přijatelné hladině.

Cyklus beneficií Divadla U Valšů bude po díle s Květou Fialovou pokračovat v říjnu, kdy mohou diváci 2. října od 16 hodin vidět významného českého hudebníka a skladatele Zdeňka Bartáka.

S významnými českými osobnostmi se návštěvníci Divadla U Valšů už pravidelně potkávají v pořadu Lásky, do kterého přijal pozvání Jiří Grygar, český astronom a astrofyzik (7. října od 17.00 hodin) nebo profesor Jan Sokol (22. října v 16.00 hodin).

Repertoár inteligentních komedií

Divadlo si v nové sezóně drží svůj repertoár inteligentních komedií, jako je například Manželské štěstí nebo Hodný pan doktor. Michaelu Dolinovou, Davida Suchařípu a Ivu Hüttnerovou mohou diváci v oblíbené komedii na manželské téma vidět už na konci září.

Divadlo U Valšů je profesionální divadelní scéna, kterou provozuje spolek Život 90. V jeho programu jsou inteligentní komedie, setkání se známými osobnostmi a jejich vyprávění při pravidelných beneficích, koncerty a recitáty.

Divadlo u ValšůDivadlo provozuje spolek Život 90. Sídlí na adrese: Karoliny Světlé 18, Praha 1. Web: www.divadlouvalsu.cz. Lístky lze rezervovat na telefonu 222 333 555 nebo zakoupit na pokladně divadla.

Pražský deník je mediálním partnerem Divadla U Valšů.