Domácí Hentai Corporation, americký hard rockový zpěvák Rob Zombie a v pozici headlinerů pak populární americké party Limp Bizkit a Avenged Sevenfold.

Před koncertem odpovídal bubeník Arin Ilejay z Avenged Sevenfold (podle harmonogramu vystoupí v 20.40 hodin), kteří hrají od roku 1999, každá jejich nová deska je úspěšnější než předchozí, a podle mnohých právě oni jednou na vrcholu popularity vystřídají slavnou Metallicu.

Jak jste zareagoval, když vás kapela v roce 2011 oslovila, zda s ní chcete vyrazit na turné?

Když jsem dostal tuhle příležitost, byla to ohromná věc. Už jako puberťák jsem totiž zbožňoval desku Waking the Fallen (z roku 2003 - pozn. red.). Jednu dobu jsem ji poslouchal před spaním, prakticky každý den. Tehdy jsem si nedokázal představit, že se jednou stanu členem Avenged Sevenfold a že si v kapele užiju tolik zábavy.

Souvisí to nějak s tím, že kapela je hodně populární i mezi děvčaty?

Takhle bych to neviděl, jsme prostě skvělá parta. Ale je fakt, že než jsem se oženil, na nezájem jsem si díky Avenged Sevenfold rozhodně stěžovat nemohl.

Kapela loni nahrávala už šestou desku - Hail to the King - pro vás ale byla první. Dovolili vám jako novému členovi kluci do podobny nahrávky nějak mluvit?

Moc jsem do toho skutečně nemluvil, ostatně oficiálním členem kapely jsem se stal právě až loni, předchozí dva roky jsem s kluky jezdil jen jako bubeník na turné. Byla to pro mě spíš dobrá škola, při které jsem se snažil toho co nejvíc pochytit.

Někteří kritici vaši poslední desku neváhali přirovnat ke klasikám od Black Sabbath nebo Led Zeppelin. Co si o takovém přirovnání myslíte?

Mám z něho samozřejmě radost, protože osobně naši poslední nahrávku zbožňuji. Je hodně rozmanitá, zní na jednu stranu jako klasická metalová nahrávka, na druhou je skutečně moderní.

Teď s touto nahrávkou navštívíte Českou republiku. Už jste měl příležitost se k nám podívat?

Zatím bohužel ne, tohle bude poprvé. Několik přátel i příbuzných mi říkalo, že Praha je krásné město a že se máme na co těšit, protože tu máme početnou komunitu fanoušků. Těším se i na to, že budeme hrát na jednom festivalu s Limp Bizkit, jsem jejich dlouholetý fanoušek, ale ještě jsem neměl příležitost se s nimi setkat, takže jestli se to v Praze podaří, bude to paráda.