„Každý titul byl hezkým zážitkem. Navíc jsem hrála v prostředí, ve kterém jsem s hokejem začínala. Takže největší radost mám právě z tohoto posledního titulu," usmívala se devatenáctiletá hokejistka Dominika Forejtová původem z Varnsdorfu, kde se právě finálový turnaj hrál.

Litvínov obhájil bronz 

Slavia vyhrála všechny tři zápasy, nastřílela 17 branek a inkasovala jediný. „Podle výsledků to vypadalo na spanilou jízdu. Jen s Karvinou nám to tam nepadalo," podotkla. Právě Karviná, která od červeno-bílých dostala „jen" tři góly, skončila druhá. Litvínov obhájil bronz, čtvrté pak skončilo Brno. Nastupovala také ve druhé lize za děčínské Medvědice, kde v jedenácti zápasech nasbírala 57 bodů a nastřílela 42 branek.

Druhá liga je od top divize na dost horší úrovni 

„Od září do prosince jsem hrála za děčínské holky, tam se mi vedlo docela dobře. Druhá liga je od top divize na dost horší úrovni, ale ráda jsem holkám pomohla. Od ledna hraji v Praze za Slavii," říká dívka, která má ve sbírce medaili z mládežnického světového šampionátu.

„Ještě hraji hokejbal za Slavii, tam mě čeká několik zápasů. A pak to bude ještě republika. Ve svém volném čase si třeba zaběhám nějaký extrémní překážkový běh," dodala s úsměvem mistryně republiky v ledním hokeji žen.