"Neřekl bych, že jsme hráli špatně nebo že jsme si o porážku říkali. Začali jsme dobře, měli to dobře rozehrané, ale vlastními chybami jsme se srazili dolů. Můžeme děkovat za bod, který je nakonec dobrý," řekl Vrána po porážce 3:4 v prodloužení. "Vítkovice mají mladý bojovný mančaft a taky byly dobré. Jak jsem ale řekl, udělali jsme individuální chyby, které soupeř využil, a to rozhodlo," doplnil.

Sparta v zápase dvakrát vedla, Vítkovice však ve druhé třetině otočily na 3:2 a těsné vedení držely až do 58. minuty, kdy v přesilovce pět na tři posílené ještě o odvolání brankáře vyrovnal právě Vrána. Až do té doby přitom domácí čtyři početní výhody nevyužili.

"Řekl jsem si, že už není co ztratit. Plácl jsem do toho a padlo to tam. I když před brankou nikdo nestál a bek lehal do střely. Někdy je lepší hrát jednodušeji," řekl jedenatřicetiletý centr, jenž v minulosti po návratu ze zámoří odehrál za Vítkovice dvě sezony.

Pražané stále patří mezi týmy s nejlepší procentuální úspěšností přesilových her, v posledních třech zápasech se v nich ale příliš neprosazovali. "Neřekl bych, že bychom se nedostávali do šancí nebo do tlaku, ale možná zbytečně moc kombinujeme. Vymýšlíme a hrajeme to složitěji než dříve. Chce to více jednoduchosti a střel do brány. Alespoň jednu jsme ale dnes využili. Kdybychom jich ale využili více, mohlo to rozhodnout," uvedl Vrána.