Zdroj: DENÍK/Jiří Macek
Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Jan Konečný z restaurace Altány Kampa dolaďoval italské chřestové rizoto s bílým vínem a parmazánem.
Zdroj: DENÍK/Jiří Macek
Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Jan Konečný z restaurace Altány Kampa dolaďoval italské chřestové rizoto s bílým vínem a parmazánem.
Zdroj: DENÍK/Jiří Macek
Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Roman Špeta z restaurace Altány Kampa s hlavním chodem grilovaným lososem podávaným se zeleným chřestem na másle s holandskou omáčkou.
Zdroj: DENÍK/Jiří Macek
Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: v restauraci Blue Wagon servírovali jako hlavní chod chřestového menu kachní prsíčka připravená na čerstvém oregánu, ragout z bílého a zeleného chřestu v křupavém listovém těstě.
Zdroj: DENÍK/Jiří Macek
Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: v restauraci Blue Wagon servírovali jako hlavní chod chřestového menu kachní prsíčka připravená na čerstvém oregánu, ragout z bílého a zeleného chřestu v křupavém listovém těstě.
Zdroj: DENÍK/Jiří Macek