Slavia před několika stovkami fanoušků většinu času dominovala. Druhý tým ligové tabulky otevřel skóre v 17. minutě, kdy Mešanovič sám před brankářem potrestal velkou chybu obrany. Těsně před přestávkou přidal druhý gól Mingazov, který propálil Hrubeše. V 53. minutě se pak z dorážky podruhé prosadil Mešanovič.

Šilhavý nenasadil čtyři hráče. Kvůli zdravotním problémům

„Vítězství 3:0 vždy potěší, byť je to přípravné utkání. Viktorka hrála velmi dobře, vytvořila si taky šance. Z našeho pohledu tam bylo hodně nevynucených ztrát. Ve druhém poločase jsme měli dát ještě o dva tři góly víc, šance na to byly. Nechci říct, že bychom chtěli vyhrávat 7:0, ale prostě poradit si s tou šancí líp. V lize jich třeba tolik nebude," řekl novinářům trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Kvůli drobným zdravotním problémům nenasadil čtyři hráče. Nenastoupily dvě posily Jan Sýkora a Nor Per-Egil Flo a spolu s nimi ani Dušan Švento s kapitánem Jiřím Bílkem.

Na soustředění sehrála Slavia dva zápasy

„Jirka má nějaké zdravotní problémy, pořád to zkouší a není to úplně ono. Ale věřím, že všichni budou co nejdřív k dispozici a od příštího týdne se zapojí," uvedl Šilhavý.

Na soustředění v Číně sehrála Slavia dva zápasy s tamním třetiligovým celkem. První vyhrála 3:0 a v druhém remizovala 0:0. Ve čtvrtek Pražané opět na umělé trávě v Edenu přivítají slovenský Ružomberok a poté se vydají na soustředění do Španělska.

Čtěte také: Konec červenobílé pohádky. Železník už patří Boleslavi