"S novým trenérem přicházejí i noví asistenti. Prvním bude asistent na plný úvazek Boris Kočí. Druhým pak Miroslav Koubek, který to bude dělat při své funkci trenéra Bohemians," řekl manažer reprezentace Jaromír Šeterle na dnešní tiskové konferenci.

Ke změně došlo také na postech masérů, kam si Jarolím přivedl z Mladé Boleslavi Jana Skoupého, kterému bude pomáhat dosavadní masér reprezentace futsalistů Vladimír Mikuláš.

Jednapadesátiletý Kočí je bývalý ligový fotbalista. Se Spartou získal v roce 1987 československý titul. Prošel také Brnem, Bohemians, Libercem a Příbramí. Kariéru ukončil v roce 2005 a od té doby působil jako asistent v Plzni, Žižkově, Ostravě a Mladé Boleslavi. Jako hlavní trenér vedl Sokolov, Vlašim a rezervu Sparty.

V Baníku i Mladé Boleslavi dělal Kočí asistenta čtyřiašedesátiletému Koubkovi, s nímž nyní na spolupráci naváže. Zkušený trenér, který v hráčské kariéře působil jako brankář Sparty, vedl v lize Kladno, Ostravu, Mladou Boleslav, Slavii a Plzeň, se kterou získal v roce 2015 mistrovský titul. Zkušenosti má i z Německa a Číny. V roce 2013 působil i u reprezentace do 19 let.