„Christian Frýdek patří bezesporu mezi největší talenty našeho fotbalu a má všechny předpoklady, aby si splnil svůj cíl a překonal sportovní úspěchy svého táty i bráchy Martina. Záleží jen na něm, jak se svým talentem naloží. Jsem rád, že Christian bude i nadále součástí Sparty, ve které vyrostl," pochvaluje si pro klubový web generální ředitel Sparty Adam Kotalík. Nadšení pochopitelně panuje hlavně na straně jednoho z nejtalentovanějších českých hráčů.

„Vždycky jsem chtěl ukázat, že jsem lepší než táta a brácha. To je pro mě největší motivace, být třetím Frýdkem ve Spartě. Chci se udržet v áčku Sparty a dlouhodobě se v něm usadit. Tak nějak jsem si to vysnil abych šel v létě na přípravu, vrátil se a teď to zkusil znova. Teď se v tomhle týmu chci usadit nastálo a vydržet tu," říká mladík, který se v první únorový den stane plnoletým.

Zahustela čeká operace kotníku 

Nový trenér A týmu Tomáš Požár ovšem nemá pouze důvody k radosti, vrásky mu přidělal zdravotní stav obránce Ondřeje Zahustela. Toho totiž čeká operace kotníku.

„Po delších problémech s kotníkem přišel čas na plastiku vazu. Věřím, že operace dopadne, jak má, a já se vrátím v plné síle na zelený pažit," uvedl na své sociální síti.

Čtěte také: Sparťanský fotbalista Zahustel musí s kotníkem na operaci