Bod z venku se může zdát jako úspěšným počinem, ale svěřenci Jaroslava Hynka sahali po třech. „Hráli jsme víc kompaktněji a Brno pustili jen do dvou vážnějších příležitostí. Naopak sami jsme si jich vytvořili asi sedm. Na obou stranách týmy podrželi brankáři, ale my měli k vítězství blíž. Za bod z venku jsme rádi, ale přivézt jsme chtěli všechny tři," hodnotil zápas, v němž hrály prim neprostupné obrany.

Radost a zmar. Zatímco Milan Kotrč oslavoval další branku v síti Brna, Moravané měli o čem přemýšlet.
Jednoznačné výsledky. Dukla rázně vyprovodila Brno

Duklu čekají dva těžké zápasy 

Přesto, že v minulých sezonách byli fanoušci klubu z Julisky zvyklí na častěji se opakující výhry, tak na jaře patří Dukla k nejúspěšnějším týmům a z šesti odehraných zápasů prohrála pouze na Spartě. „Dukla se díky dvěma posledním výhrám dostala do takového klidu, který u nás nemáme už delší dobu, a první poločas byl z naší strany hodně nervózní. Druhou půlku jsme byli o něco lepší, ale opět jsme nedali vyloženou šanci," nechápal po utkání trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec, jehož svěřeni hráli 0:0 počtvrté v řadě! Duklu teď čekají dva těžké ligové zápasy. Doma s Mladou Boleslaví a v Liberci.

Jakub Sviták
Dukla a Brno usilují o semifinále. Hvězdy věří shodně ve výhru 3:1

„Když nedostanete gól, tak neprohrajete. Je škoda, že i když si vytváříme velké množství šancí, například i na soupeřových hřištích, stále nás trápí koncovka. Myslím, že je jen otázkou času, aby nám to tam začalo postupně padat a s tím přišlo i víc bodů," burcuje brankář Filip Rada.