Jeho tým se proto na soupeře musel dotahovat. „Když prohráváte, je to komplikace, za kterou jsme si ale tentokrát mohli sami. Děláme hrubé a nezodpovědné chyby, které nám často seberou body. Zatím jsme tak dopadli ve všech zápasech,“ zlobil se kouč Viktorie.

Od šedesáté minuty ale Žižkov zabral a několikrát se mohl dostat do vedení. Vždy tomu ale zabránil dobře chytající Frydrych, a ve dvou případech dokonce branková konstrukce. „Šancí jsme měli spoustu, dvě břevna a několik samostatných úniků. Mrzí nás, že jsme žádnou možnost nevyužili,“ uvedl Vavruška.

Ilustrační foto.
Nastoupí fotbaloví ševci na Dukle i s Jiráčkem?

Trenér domácích, Miloš Sazima, si pochvaloval úroveň utkání. „Bylo se na co dívat,“ řekl. Méně už se mu líbil výkon jeho svěřenců v závěrečné půlhodině. „Byli jsme všude druzí. Soupeři měli šancí rozhodně více.“

Poklona fanouškům

Donedávna hradecká Olympia našla v létě svůj domov v Praze na Strahově. Ještě loni v květnu se tento stadion otřásal v základech, když zde sešívaní slavili vytoužený titul. Tentokrát byla atmosféra komornější, nicméně pro hráče příjemná. Fanoušci hostujícího týmu, které na utkání dopravil autobus, byli po celou dobu hodně slyšet.

 V první půli se valila na branku Jihlavy útočná lavina červenobílých. Aktivní byla i středeční posila Eduard Sobol.
Jako kočka s myší. Slavia nedala Jihlavě šanci

Žižkovský lodivod, který je znám svými specifickými metodami, bere podporu příznivců jako rozhodující. „Fanoušci byli skvělí a já bych jim chtěl hrozně moc poděkovat. Budu upřimný, venkovní zápasy pro nás bývají noční můrou. Píská se na nás, slyšíme vulgární pokřiky a jsme otrávení. Tentokrát jsme díky jejich podpoře neprohráli,“ vysekl poklonu divákům.

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905
Tlak, ale bez gólu. Zbrojovka remizovala s Bohemians 0:0