Řada hráčů se vrátila z hostování do svých mateřských klubů a když se k tomu přidali i reprezentanti, musí si tým pomoci i z vlastních juniorských řad. „Na straně odchodů je toho víc, než na straně příchodů, ale pracuje se tvrdě na tom, aby počet posil narostl. Spousta hráčů je v jednání. Jsem optimista a věřím, že většina přestupů je velmi reálných. Není to žádné science fiction, ale zatím je předčasné se bavit o jménech," usmíval se před prvním tréninkem trenér Martin Hašek.

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:0
Teplice udolaly Bohemians 1:0 a nadále mohou snít o Evropě

Po tréninkovém areálu se u neproháněli Berger, Markovič a Vrzal

Přál by si doplnění do každé řady. „Uprostřed i na kraje potřebujeme přivést pohyblivé hráče, abychom prostě byli rychlejším mužstvem. Většina vytipovaných fotbalistů tohle přesně splňuje," pochvalal si.

Po tréninkovém areálu v Uhříněvsi se už neproháněli Berger, Markovič a Vrzal, o jejichž odchodu bylo jasno už dřív, Nitrianský si momentálně hledá angažmá na jihu Evropy.Odešla také největší opora, brankář Martin Berkovec, který se vrátil z hostování do Slavie.

FC Písek - Bohemians Praha
Devatenáctka FC Písek vybojovala bod proti Bohemians

Kádr posílili Kouba s Rothem 

Trenér Hašek se také musí obejít také bez několika reprezentantů v dresu českých lvíčat se na šampionátu v Polsku tuží jeho syn Martin, společně s Havlem a Hubínkem. Útočník Luts si plní povinnosti v estonské reprezentaci. Kvůli zranění jsou mimo hru Buchta, Dostál a Krch, kteří se zatím připravují individuálně.

Kádr Bohemians posílili Kouba s Rothem z juniorky, z Hradce Králové přišel na hostování mladý stoper Hůlka, ze Sparty záložník Reiter, z Vlašimi je na testech Filip Hašek, nejmladší z trenérových synů, a z hostování se vrátil Jeslínek, který se opět pokusí probít do základního kádru klokanů.

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 porazili Jihlavu.
Úspěšná premiéra. Hašek dovedl Bohemians k výhře nad Jihlavou

„Ve středu nás čekají testy na FTVS, hráčům pak budou ve spolupráci s kondičním trenérem a fyzioterapeutem připraveny individuální plány a začneme naplno. Domluvili jsme se s kondičním koučem Pavlem Radou, který skončil na Spartě. Je velmi zkušený, pomůže nám," těšilo trenéra Haška. „Po čtrnácti dnech si vyhodnotíme testované hráče a pojedeme na soustředění do Německa. Po návratu už budeme ladit na sezonní tréninkový režim," přibližil plán přípravy.